O braşoveancă a fost confundată cu bona copilului lui Cioacă şi dusă cu mandat la Argeş să depună mărturie la proces

O braşoveancă a fost confundată cu bona copilului lui Cioacă şi dusă
cu mandat la Argeş să depună mărturie la
proces

Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor.

Femeia este văduvă şi mama unui copil şi a încercat în zadar să le spună oamenilor legii că este vorba despre o confuzie, scrie în exclusivitate mytex.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia a fost dusă cu mandat pentru a depune mărturie în dosar, la ultimul termen, din 25 iunie. Braşoveanca s-a zbătut o săptă­mână să-şi dovedească „nevinovăţia”, dar nu a avut câştig de cauză. Le-a spus că este vorba despre o confuzie poliţiştilor de la Secţia 4, care i-au adus citaţia - pe care nu scria în ce cauză este chemată în faţa instanţei - dar şi şefilor acestora, telefonic, iar ei au îndrumat-o spre Tribunalul Argeş.

„Culmea că era şi ziua mea de naştere. Când mi-au sunat poliţiştii la uşă, să-mi înmâneze citaţia, am zis că mi-a făcut vreun prieten o farsă. Am între­bat despre ce proces e vorba, nu mi-au spus, am sunat la secţie, m-au pus să sun la Piteşti, iar de acolo am aflat că aş fi martor în procesul lui Cioacă! Le-am spus din nou celor de la secţie că nu am nici un fel de legătură şi că sigur este o confuzie, dar nu m-au crezut. După două ore, m-a sunat adjunctul şefului de secţie: «Doamnă, aveţi dreptate, a fost o confuzie, îmi cer scuze în numele Poliţiei Române!”, spune Elena T, citată de mytex.ro.

Culmea este că după această discuţie a apărut şi un mandate de aducere pe numele femeii. Ca să rezulve problema poliţiştii au dus-o totuşi la Argeş unde situaţia s-a lămurit. În dosar trebuia citattă Elena Toader, bona copilului lui Cioacă. Explicaţia poliţiştilor a fost că ordinului unei instanţe trebuie executat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: