O bandă de spărgători de locuinţe prinşi de poliţişti. Patru bărbaţi au fost arestaţi

O bandă de spărgători de locuinţe prinşi de poliţişti. Patru bărbaţi au
fost arestaţi

Hoţii intrau în casă pe geam. FOTOShutterstock.

Hoţii intrau în locuinţe pe geam şi furau tot ce era de valoare. Pentru prinderea lor poliţiştii de la Braşov au colaborat cu cei din Cluj şi Alba, judeţul în care hoţii au fost reţinuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei patru spărgători dădeau câteva lovituri într-un oraş după care se mutau în altul pentru a nu fi prinşi. Aveau mereu aceeaşi metodă de operare. Intrau pe geam şi furau bani şi bunuri de valoare care nu erau foarte voluminoase. Apoi dispăreau imediat. Doar din Braşov au furat bunuri de peste 200.000 de lei. Toţi cei patru spărgători au fost arestaţi pentru 30 de zile.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din Braşov, cu sprijinul colegilor din judeţele Alba, Cluj, Vâlcea, precum şi cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, Brigăzii de Operaţiuni Speciale Braşov, Brigăzii de Operaţiuni Speciale Alba, au depistat patru persoane, cu vârste cuprinse între 27 şi 33 ani din judeţul Cluj, bănuite că au comis mai multe furturi din locuinţe pe raza municipiului Braşov şi a judeţelor limitrofe. Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi sustras din mai multe locuinţe, prin forţarea/escaladarea ferestrelor, bani şi bunuri de valoare. În urma cooperării operative cu poliţiştii din Alba, persoanele vizate au fost depistate pe raza respectivului judeţ, asupra acestora fiind identificate bunuri susceptibile de a fi fost sustrase (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, un televizor, ceasuri de mână, bijuterii şi sume mari de bani în lei şi valută), precum şi obiecte ce pot constitui mijloace materiale de probă“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Braşov.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările