O adolescentă de 16 ani şi-a ucis copilul nou născut. L-a băgat apoi într-o pungă

O adolescentă
de 16 ani şi-a ucis copilul nou născut. L-a băgat apoi într-o pungă

Trupul bebeluşui a fost găsit în baia locuinţei. FOTOArhivă

Minora de 16 ani a născut singură acasă. Imediat după naştere şi-a sufocat bebeluşul şi s-a băgat într-o pungă. Ea este acum cercetată penal în stare de libertate pentru pruncucidere.

Fata de 16 ani a rămas însărcinată după ce a făcut sex în repetate rânduri cu iubitul ei. A ascuns sarcina. A născut singură acasă fără niciun fel de asistenţă medical. Imediat după naştere şi-a sufocat bebeluşul, l-a băgat într-o pungă şi l-a ascuns în baie. A început însă să se simtă rău şi a ajuns la spital unde medicii şi-au dat seama că fata tocmai născuse. Mama ei neagă că ar fi ştiut de sarcină. Poliţiştii au demarat o anchetă şi au găsit trupul bebeluşui în casa din Râşnov unde tânăra locuia cu familia. Procurorii au cerut arestarea ei, dar magistraţii au decis că poate fi cercetată în libertate pentru pruncucidere. Fata va fi supusă unei expertize psihiatrice. Potrivit unor surse din anchetă citate de brasovtv.com, bebeluşul a fost născut la termen, iaar decesul a survenit prin sufocare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: