O adolescentă de 15 ani a dispărut în drum spre şcoală

O adolescentă de 15 ani a dispărut în
drum spre şcoală

Lavinia a dispărut luni dimineaţă. FOTO:mytex

Lavinia are 15 ani şi luni dimineaţă a plecat spre liceul la care învaţă. Nu a mai ajuns însă nici la cursuri şi nici acasă nu s-a mai întors. Există informaţii că s-ar fi urcat într-un tren spre Bucureşti.

Dacă vedeţi această fată, vă rog din suflet să mă contactaţi. Este fiica mea, care a dispărut de acasă în dimineaţa zilei de luni. Orice informaţie este de ajutor. Este îmbrăcată în geacă roşie (cea din imagine), blugi albastru deschis, pantofi sport alb cu albastru, geantă neagră. Vă rog, ajutaţi-mă să-mi găsesc copilul!”, este apelul disperat al mamei fetei.

Femeia spune că Lavinia nu a plecat niciodată de acasă şi nu i-a făcut probleme. Braşoveanca este foarte speriată deoare fiica ei are telefonul închis, iar femeia a aflat că fiica ei era însoţită de o altă tânără care a fugit de mai multe ori de acasă. Femeia se teme ca fiicei sale să nu i se  întâmple ceva rău.

Persoanele care o recunosc pe fată şi pot da informaţii despre acest caz sunt rugate să sune la 112, întrucât cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei, sau la nr. de telefon al mamei: 0746/648.397.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: