Noul sediu al Filarmonicii nu poate fi inaugurat din cauza unei contestaţii

Noul sediu al Filarmonicii nu poate fi
inaugurat din cauza unei contestaţii

Noua sală a Filarmonicii este una modernă şi a fost realizată cu fonduri europene.

Lacătele de la Patria ar putea rămâne pe uşi până la toamnă deoarece licitaţia pentru achiziţioanrea scaunelor sălii a fost contestată.

Viceprimarul Adrian Atomei a precizat că, deocamdată, contestaţia este în curs de analiză la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), care a solicitat managerului de proiect o serie de documente pentru a vedea dacă nemulţumirea firmei este întemeiată sau nu.

Concertul inaugural al noului centru cultural fusese programat la finele acestei luni. „Cred că cea mai bună variantă de a inaugura noul sediu al Filarmonicii este deschiderea odată cu începerea stagiunii din toamnă. Lucrările se vor finaliza garantat până atunci, dar, trebui să rezolvăm şi problema scaunelor. Noi avem timp până în 11 noiembrie să finalizăm proiectul, conform prevederilor contractului de finanţare, dar sperăm să nu decalăm termenul aşa de mult”, a precizat Atomei, citat de newsbv.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: