Nouă turişti din Constanţa, aflaţi la Moeciu, au făcut toxinfecţie alimentară de la o salată orientală

Nouă turişti din Constanţa, aflaţi la Moeciu,
au făcut toxinfecţie alimentară de la o salată orientală

Turiştii au fost duşi la spital. FOTOAdevărul

Cum se spune în popor oamenii şi-au făcut-o cu mâna lor. Au refuzat mâncarea oferită de reprezentanţii pensiunii şi au decis să se gospodărească singuri.

După ce au mâncat o salată orientală preparată chiar de ei, nouă persoane dintre care şi un copul au ajuns la spital cu greţuri şi vărsături.

„Am fost solicitaţi să in­ter­ve­nim la Moieciu de Sus, în cazul unei presupuse toxiinfecţii ali­men­ta­re. La sosirea la faţa locului, e­chi­pa­jele de pe Ambulanţă au identificat nouă persoane, care prezentau tul­bu­rări digestive. Din spusele lor, aces­tea au închiriat vila fără a so­li­ci­ta şi servicii de masă, spunând că îşi prepară singure mâncarea, din mo­ti­ve religioase. Li s-au acordat pri­me­le îngrijiri, după care au fost trans­portate, în stare stabilă, la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov”, a declarat purtătorul de cuvânt al Am­bulanţei, David Levente, citat de mytex.ro

Inspectorii de la Direcţia Sanitară-Veterinară au făcut totuşi un control la pensiune, dar nu s-au descoperit nereguli.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: