Motivul înghesuielii de nedescris în hala celei mai importante pieţe a Braşovului

Motivul înghesuielii de nedescris în hala celei mai importante pieţe a Braşovului

Înghesuială în cea mai frecventată piaţă a Braşovului

În timp ce numărul cazurilor grave de COVID-19 creşte îngrijorător, conducerea celei mai importante pieţe din Braşov a decis să igienizeze jumătate din ea, aşa încât toţi clienţii s-au înghesuit în hală

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea celei mai importante pieţe a Braşovului a decis, în plină ascensiune a numărului de cazuri de coronavirus, să strângă un număr cât mai mare de oameni la un loc. 
 
Partea descoperită din cea mai frecventată piaţă a Braşovului, Piaţa Dacia, a fost închisă, sâmbătă, 25 septembrie, pentru dezinfectarea zonei. Decizia conducerii pieţei a stârnit nemulţumire, mai ales în rândul comercianţilor, dar şi al unor braşoveni obligaţi să se înghesuie în hală. 
 
Cum toţi clienţii au fost nevoiţi să îşi facă cumpărăturile din hală, numărul persoanelor de aici a fost unul mult mai mare decât în alte zile de sâmbătă. 
 
„E lume puţină cu produse, marfa foarte scumpă, foarte, foarte scumpă pentru pensiile noastre şi nici de calitate prea bună”, a spus o femeie mai în vârstă. „Acum a închis partea cealaltă, de vreo oră, dar nu s-a strâns aşa multă lume, tot aşa e”, a spus un alt client. „E mai aglomerată hala. Lumea nu are timp să vină în cursul săptămânii, că umblă la muncă. Noi, pensionarii, mai venim, eu vin chiar din alt judeţ. Chiar dacă-i aglomerat, ce să facem?”, spune un alt pensionar.
 
Chiar şi aşa, cu clienţi mai mulţi, comercianţii tot se plâng că nu au vânzare. 
 
„Azi e mai binişor, e ca o zi normală, din cursul săptămânii. E mai multă lume că e venită din partea cealaltă”, a spus un comerciant. „Astăzi e numai bine. e ceva mai multă lume, aşa că facem şi noi treabă”, a spus o vânzătoare. „E lume! Ca dintotdeauna. Puţină. Pu-ţi-nă! Zilnic! Zilnic e aceeaşi chestie! Nu sunt clienţi deloc! Oricum, mâine nu mai vin. Duminica stau acasă”, a spus o altă comerciantă.
 
Dacă sâmbătăi a fost igienizată zona exterioară, duminică va fi igienizată hala, iar piaţa va fi deschisă doar în zona descoperită.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările