Modificări de traseu la autobuzele care circulă pe linia 5

Modificări
de traseu la autobuzele care circulă pe
linia 5

Autobuzele vor ajunge până la Centrul de Servicii Sociale. FOTOArhivă.

Începând din 5 mai autobuzele vor parcurge şi tronsonul Strada Carpaţilor – Strada Panselelor (Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale) – Strada Carpaţilor, restul traseului nefiind schimbat.

În zilele lucrătoare, în intervalul orar 07.00 – 18.00, la fiecare 35 de minute, un autobuz cu podea joasă, care permite accesul persoanelor cu dizabilităţi, după plecarea din staţia “Metrom”, se va deplasa la Centrul Multifuncţional, iar apoi va reveni pe Strada Carpaţilor.  Această măsură vine în întâmpinarea solicitărilor persoanelor care doresc să ajungă la Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale, indiferent dacă sunt angajaţi, voluntari ori beneficiari.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, se va asigura acest transport cu autobuze care au platforme joase, ce permit accesul facil. Cursele liniei 5 care se vor deplasa pe Strada Panselelor vor fi evidenţiate pe orarele afişate în staţii şi pe site-ul Regiei. Pentru a crea  condiţii de confort în respectiva locaţie, s-a instalat şi un adăpost în staţia nou-înfiinţată în zona Centrului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările