Maşina unui lider PSD a fost vandalizată

Maşina unui lider PSD a fost vandalizată

Incidentul a fost descoperit dimineaţă. FOTOnewsbv.ro

Un lider al PSD şi-a găsit în această dimineaţă maşina persoanlă vandalizată. Pe autoturism au fost scrie cu vopsea roşie literele C+R. Incidentul a fost semnalat la Poliţie, care face acum cercetări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maşina a fost vandalizată cel mai probabil azi-noapte, în Centrul Istoric al Braşovului. Adela Diaconu, lidera Organizaţiei Municipale a Femeilor din PSD Braşov, a observat incidentul dimineaţă. Pe maşină au fost scrise cu roşu literele C+R. Adela Diaconu nu crede că incidentul este o coincidenţă. Ea menţionează că până acum nu s-a mai confruntat cu astfel de probleme. Adela Diaconu a candidat din partea PSD Braşov pentru Senat la ultimele alegeri parlamentare.

„Mi se pare ciudat că am păţit aşa ceva exact după ce în presă a apărut bilanţul OFSD Braşov şi mai e scris şi cu roşu. Până acum nu am avut nicio problemă. Nicio altă maşină nu a fost vandalizată în zonă, deci nu cred că e o coincidenţă. De altfel, nu am avut niciun incident rutier în peste zece ani“, a declarat Adela Diaconu, citată de newsbv-ro.

Adela Diaconu a mai declarat că a raportat incidentul la Poliţie, iar în acest moment se fac verificări. Autorul actului de vandalism nu a fost încă identificat.

„În dimineaţa zilei de 13.01.2018, Secţia 1 Poliţia Braşov a fost sesizată prin apel direct 112 de către o femeie din Braşov, cu privire la faptul că şi-a găsit autoturismul proprietate personală în parcare, având scris pe portierele dreapta faţă şi dreapta spate ale autoturismului, cu o substanţă de culoare roşie, iniţialele "C+R". A fost efectuată cercetarea la faţa locului, constatându-se cele relatate de proprietara autoturismului.

Poliţiştii au efectuat investigaţii în vederea identificării şi exploatării posibilelor înregistrări surprinse de camerele de supraveghere video din zonă, identificării de martori şi alte mijloace de probă. La o examinare atentă a autoturismului se putea observa că substanţa de culoare roşie se putea îndepărta prin ştergere. În cauză se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Braşov.

citeste totul despre: