Mascota Campionatelor Mondiale de Biatlon pe Role aşteaptă fie botezată

Mascota Campionatelor Mondiale de
Biatlon pe Role aşteaptă fie botezată

Mascota abia aşteaptă să fie botezată. FOTOfacebook.

Competiţia se desfăşoară în premieră în România, la Braşov la Cheile Grădiştei. Cei mai buni biatlonişti din lume se vor duela pentru titlul suprem în luna august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mascota Campionatelor Mondiale este o vulpe care se plimbă mândră pe role. Organizatorii competiţiei au lansat  o invitaţie românilor şi nu numai pentru a boteza mascot oficială, Vulprea avia aşteaptă să aibă un nume. Propunerile pot fi trimise pe pagina de facebook a competiţiei- IBU Summer Biathlon World Championships - Cheile Grădiştei 2015, iar câştigătorul va primi o invitaţie VIP valabilă la toate concursurile.

Campionatul mondial va fi în perioada 24-30 august, iar competiţia va avea loc la baza sportivă de la Cheile Grădiştei. Competiţia mondială de vară va avea trei probe: sprint, pursuit şi stafetă. De la star nu vor lipsi echipele din elita mondială precum Germania, Rusia, Franţa sau Norvegia. Inrarea publicului va fi liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările