Marian Godină, despre o femeie-jandarm care ar fi spus că „are faţă de prost“: „Sunt curios ce faţă va avea ea după ce îi voi face o reclamaţie la unitate“

Marian
Godină, despre o femeie-jandarm care
ar fi spus că „are
faţă de prost“:
„Sunt
curios ce faţă va avea ea după ce îi voi face o reclamaţie la unitate“

Imaginea cu care Marian Godină a ilustrat mesajul postat pe Facebook

Poliţistul braşovean Marian Godină scrie pe Facebook că a fost bombardat de către unii jandarmi cu comentarii şi mesaje de ameninţare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Godină scrie pe Facebook că de sâmbătă, 20 ianuarie, este bombardat cu mesaje de ameninţare şi comentarii „care mai de care“ de către unii jandarmi după ce, în dimineaţa zilei de duminică, 21 ianuarie, a postat o imagine în care susţine că l-a identificat pe jandarmul care a avut un comportament violent faţă de un protestatar din Bucureşti.

„Cam ăsta e nivelul printre unii jandarmi. M-au bombardat de ieri până azi cu fel şi fel de comentarii, care mai de care. Aveau şansa să se dezică de comportamentele unor colegi care le-au făcut imaginea pe care o au, dar ei, în schimb, aleg să fie solidari cu astfel de ieşiri“, notează Godină.

Acesta dă ca exemplu reacţia unei femei-jandarm care ar fi folosit în discuţia cu Godină un limbaj nepotrivit:

„Până şi domnişoara jandarm s-a arătat deranjată că nu sunt de acord cu pumnii împărţiţi la întâmplare şi a ţinut să îi arate unei prietene de-ale ei că am faţă de prost chiar şi desenat. Sunt curios ce faţă va avea ea după ce îi voi face o reclamaţie la unitate pentru limbajul pe care îl foloseşte în public, în timp ce postează poze în uniforma militară de care pare tare mândră“.

Marian Godină îşi încheie postarea spunând că va reclama fiecare jandarm care îşi va mai permite să îi trimită mesaje cu ameninţări şi comentarii nepotrivite.

Mai puteţi citi:

Marian Godină susţine că l-a identificat pe jandarmul filmat lovind cu sălbăticie un bătrân: „Hmmm, dar ce protectiv şi calm e de data asta“

citeste totul despre: