Marian Godină s-a căsătorit. Anunţul poliţistului: „O să-i taie buletinul“. Naşul e Traian Berbeceanu

Marian Godină s-a
căsătorit. Anunţul poliţistului: „O să-i taie buletinul“. Naşul e Traian Berbeceanu

Marian Godină şi iubita sa Loredana s-au căsătorit astăzi la Braşov. FOTO Facebook Marian Godină.

Marian Godina s-a căsătorit cu iubita sa, Georgiana, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani. Poliţistul a făcut un anunţ pe pagina sa de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţistul Marian Godină s-a căsătorit cu iubita lui, Lorena Georgiana Dascălu (foto jos), cu care avea o relaţie de câţiva ani. Potrivit unor informaţii de la Biroul de Stare Civilă din Braşov, Marian Godină şi iubita sa au depus actele necesare în 16 aprilie. Cununia civilă a avut loc astăzi, 25 aprilie, iar Marian Godină a făcut anunţul printr-un mesaj amuzant: „O să-i taie buletinul“.

Marian Godină a devenit celebru pentru postările amuzante făcute pe Facebook. A fost timp de peste zece ani poliţist la Serviciul Rutier, a scris o carte devenită best-seller, iar acum face parte din forţele de intervenţie rapidă ale Poliţiei Braşov.

Marian Godină nu a oferit detalii despre nuntă. Naşii sunt fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, şi soţia acestuia, Gabriela.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: