Marian Godină, reclamat la inspectorat de ziariştii de la DC News: „Nu e vina mea că ironizez prostia, parvenitismul şi vorbesc despre hoţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Godină FOTO TVR
Marian Godină FOTO TVR

Marian Godină spune, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că ziariştii de la publicaţia online DC News au cerut explicaţii superiorilor poliţistului cu privire la comportamentul acestuia pe reţelele sociale.

Poliţistul braşovean spune că jurnaliştii de la DC News au trimis la IPJ Braşov o adresă în care au cerut explicaţii referitoare la postările acestuia de pe Facebook, susţinând c-ar încălca Statutul Poliţistului şi că face politică.

Redăm, mai jos, postarea poliţistului Marian Godină:

"Eu am mai explicat de câteva ori că sunt foarte atent atunci când postez, tocmai pentru că sunt poliţist şi am unele restricţii şi că nu am încălcat niciodată Statutul Poliţistului. Nu sunt membru de partid, nu am scris niciodată că prefer vreun partid politic, nu mi-am exprimat niciodată preferinţe politice şi nici nu am participat la mitinguri cu caracter POLITIC. Astea sunt lucrurile pe care nu am voie să le fac ca poliţist.
Acum nu e vina mea că dacă ironizez prostia, parvenitismul şi dacă vorbesc despre hoţi, unii interpretează că fac politică. Nu e problema mea că atunci când susţin că nu-mi plac hoţii se simt repede unii. Chiar nu îmi plac hoţii, d-aia mi-am şi ales să fiu poliţist. Nu-mi plac nici proştii şi nu-mi place nici de mine când îmi dau seama de momentele în care sunt prost, dar tot ălea sunt momentele în care realizez că totuşi mă duce capul suficient încât să recunosc asta.

Jurnaliştii de la DC News s-au supărat că, prin metoda "pumnului în gură", "am dat ordin" celor care mă urmăresc să intre pe pagina lor şi să le acorde o recenzie slabă. Cine vorbeşte despre metoda "pumnului în gură"? Ei, cei care au trimis acea adresă la IPJ Braşov sperând că nu voi mai fi lăsat să scriu. Paradoxal, nu?

În altă ordine de idei, eu nu am îndemnat pe nimeni să intre şi să le dea recenzii slabe, am scris doar că eu am intrat şi le-am lăsat o singură stea. Pentru faptul că au ajuns să aibă 1.5 stele din 5, în loc să dea vina pe mine şi să îmi acuze stilul "totalitar", mai bine s-ar întreba de ce sunt atât de «apreciaţi»".

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite