Marian Godină i-a trimis cartea sa lui Liviu Dragnea. Ce dedicaţie i-a făcut

Marian Godină i-a trimis cartea sa lui Liviu Dragnea. Ce dedicaţie i-a făcut

Marian Godină şi cea mai recentă carte a sa foto: FB/Marian Godină

Poliţistul braşovean, Marian Godină, a lansat recent o nouă carte: „Pădurea”. Printre primii români care o vor putea citi cu o dedicaţie din partea autorului se numără şi Liviu Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Închis la Penitenciarul Rahova, fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, va primi din partea poliţistului Marian Godină volumul „Pădurea”, cea mai recentă carte lansată de acesta.

„În pădure se întâmplă lucruri stranii, iar animalele sunt nevoite să înfrunte pericolele care le pasc la fiecare colţ”, se arată în descrierea cărţii.

Marian Godină i-a făcut şi o dedicaţie lui Liviu Dragnea.

„Domnului Liviu Dragnea, pentru a vă trece timpul mai repde! Cartea e inspirată din perioada în care Teleormanul nu avea nicio librărie şi e pentru toate vârstele, deci i-o puteţi da şi Irinei”, scrie Marian Godină.

Citeşte şi:

Godină despre scandalul Oneşti: „Anul trecut, ca poliţist la SAS, am tras în poligon de patru ori, şi unii visează sniper şi rapel din elicopter”

Marian Godină, despre vârsta de pensionare şi veniturile poliţiştilor: „Vă prezint aici salariul meu enorm”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările