Marian Godină, despre problemele de sănătate invocate de Sorina Pintea: „O văicăreală ieftină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Godină. FOTO Facebook
Marian Godină. FOTO Facebook

Poliţistul braşovean Marian Godină a comentat pe blogul său cazul Sorinei Pintea, după ce fosta ministră a Sănătăţii a fost arestată.

Echipa Sorinei Pintea a postat miercuri seară un mesaj pe pagina oficială de Facebook, în care afirmă că este inuman să laşi un om care suferă de o boală gravă fără asistenţă medicală specializată şi permanentă.

„Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiţie corectă şi nu vrem o ţară a cărei justiţie umileşte oameni şi le afectează starea de sănătate. Justiţia să facă dreptate şi atât. Este inuman să laşi un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viaţa, fără asistenţă medicală specializată şi permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea şi pericolul medical?!”, e o parte a mesajului postat pe pagina fostului ministru al Sănătăţii. 

O „văicăreală ieftină”

Mesajul i-a atras atenţia lui Marian Godină, care dezaprobă ceea ce el consideră a fi „văicăreală ieftină”.

„Am citit o văicăreala ieftină a unei persoane care, până nu demult era suficient de sănătoasă cât să poată conduce un spital. Voi ştiţi cât stres presupune a fi manager peste un spital? Apoi, mi-am amintit de tata. A fost internat cu ceva timp în urmă într-un spital din Braşov, iar mama a fost trimisă peste drum, la o farmacie, să cumpere perfuzoare.

Tatăl meu a muncit în uzină de la 16 ani până a ieşit la pensie. Iar jegul de stat, jegul de minister al sănătăţii, condus la acea vreme chiar de această doamnă care acum vrea să ne facă să-i plângem de milă, nu a putut să-i ofere un rahat de perfuzor. După o viaţă de muncă şi de contribuţii la sănătate.

Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman, doamnă, să pui un om care a muncit peste 40 de ani, ca la pensie să îşi cumpere un perfuzor”, a scris Godină pe blogul său

În opinia sa, pericolul social reprezintă cu totul altceva decât ceea ce înţelege prin asta fostul ministru al Sănătăţii. „Pericolul social e când bagi gheara şi exclami «super tare!» când auzi ce sumă vei fura. Ăla e pericolul social. Pericolul social e că mii de pensionari îsi cumpără perfuzoare, în timp ce un hoţ ordinar exclamă de bucurie când încasează zeci de mii de euro. Bucură-te că trăieşti în România, ţara în care, în arest fiind, la fiecare văicăreală eşti dus urgent cu alai la spital. Că dacă erai în altă ţară, pentru astfel de furturi aveai şansa să zâmbeşti frumos în faţa vreunei guri de tun”, a adăugat Godină.

„Care copii, doamnă?”

Un alt fragment al postării de pe pagina de Facebook al fostului ministru l-a înfuriat pe Marian Godină. Echipa Sorinei Pintea a notat şi că: „Să nu uităm că şi copiii României văd asta. Umilirea şi tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor! Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”

La acestea rânduri, reacţia lui Godină a fost şi mai vehementă. „Care copii, doamnă? Copiii ăia cărora fiu-tu le vindea droguri? Aia era tortură umană. Să vinzi cuiva nişte substanţe despre care ştii că le provoacă dependenţă şi că-i va face să te caute să mai cumpere. Aia e tortură! Cum dracului se face că mama şi tata au reuşit să mă crească fără să ajung să vând droguri? Ah, ce nervi am! Aş continua, dar mai bine mă abţin. Auzi la ea: „respect, demnitate, stopabuzurilor, încetaţi tortura, justiţie”…mă ia de cap”, a scrâşnit Godină.

La final, poliţistul are şi un mesaj pentru cei care au fost impresionaţi de postarea Simonei Pintea. 

„Cât despre prostimea care îi lasă acolo mesaje de încurajare, invocând ajutorul lui Dumnezeu şi alte baliverne, îmi provoacă aşa o scârbă de am încetat să le mai citesc. Dacă intri pe profilele lor, vezi imediat că-s vai de capul lor, oameni săraci, săraci şi cu duhul, oameni care îşi cumpără perfuzoare, dar sunt cumva miloşi la auzul veştii că cineva a furat câteva zeci de mii de euro”, a încheiat Godină.

Citeşte şi

Mesaj pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea: Umilirea şi tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor

Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul Sorinei Pintea. Renate Weber: Privarea de libertate nu trebuie să echivaleze cu o condamnare de moarte

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite