Mâine este concertul caritabil pentru trubadurul de pe Republicii

Mâine este concertul caritabil pentru trubadurul de pe Republicii

Humberto Aguilara cântat zilnic, timp de zece ani pe strada Republicii. FOTOAdevărul.

Humberto Aguilar a rămas paralizat pe partea dreaptă în urma unui accident vascular. Bărbatul care timp de zece ani ne-a încântat cu chitara sa nu âşi mai poate întreţine acum familia.

Humberto Aguilar s-a născut în Chile în 1954. A iubit muzica de copil şi a devenit profesor. De la vârsta de 24 de ani, chilianul a ales să-şi ia viaţa în propriile mâini şi să cutreiere lumea. Multe au fost drumurile pe care le-a străbătut şi activităţile în care a fost implicat. În tot acest timp nu a încetat să cânte la chitară. În România a ajuns în anul 1999. Atunci, a vizitat mai multe oreşe şi sate din ţara noastră, a fost fermecat de frumuseţea lor şi s-a întors în 2002 şi s-a stabilit la Braşov. S-a căsătorit şi are o fetiţă de opt ani.

Câţiva artişti vor acum să-l ajute. Ei vor susţine un eveniment caritabil, iar banii strânşi vor fi donaţi lui Humberto. Concertul va avea loc joi, 31 ianuarie, de la ora 19.00, la, teatrul Museion din Piaţa Enescu, nr. 2. Intrarea costă 20 de lei şi include un CD cu melodii cântate de Humberto Aguilar.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: