Lucrările la reţelele de apă restricţionează circulaţia

Lucrările la reţelele de apă restricţionează
circulaţia

Lucrările vor aduce mai multe restricţii de circulaţie. FOTOArhivă.

Compania Apa continuă lucrările de modernizare la reţeaua principal, un proiect în valoare de 35 de milioane de euro. Pe timpul lucrărilor vor fi restricţii de circulaţie în mai multe zone.

Prima bandă de pe strada Lungă cuprinsă între Carierei şi Memorandului va fi închisă traficului.  De asemenea, tot în cadrul acestui proiect se lucrează în prezent şi pe bulevardul Mihail Kogălniceanu. Muncitorii au început lucrările de traversare a străzii Bihorului, unde circulaţia va fi restricţionată pe un fir, iar firma constructoare şi-a propus să ajungă la sfârşitul săptămânii viitoare până la intersecţia cu bulevardul Victoriei. De aici, lucrările se vor muta pe spaţiul verde prin spatele blocurilor până în zona sediului CEC, urmând a se face o traversare a străzii Hărmanului, iar apoi lucrările să continue pe strada Toamnei, pe banda dinspre Biserica Baptistă, scrie bizbrasov.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: