Linia 5M va circula din nou din 15 octombrie

Linia 5M va
circula din nou din 15 octombrie

Programul autobuzelor care circulă pe linia 5M va fi afişat în toate staţiile. FOTOArhivă.

Autobuzele circulă pe traseul Stadionul Municipal – Măgurele. Reluarea circulaţiei pe acest traseu este posibilă datorită finalizării lucrărilor de refacere a infrastructurii rutiere din zona platformei industrial.

În zilele lucrătoare, primele curse ale liniei 5M vor pleca la orele 06.40 din capătul de linie Stadionul Municipal, iar la 07.05 din cartierul Măgurele. Seara, ultimele curse se vor efectua de la orele 19.30 din capătul de linie Stadionul Municipal, iar la 20.00 din cartierul Măgurele.

În weekend şi de sărbătorile legale, primele curse se vor efectua de la 07.30 de la Stadionul Municipal şi de la 08.00 din Măgurele, iar ultimele la 19.30 din Stadionul Municipal şi de la 20.00 din Măgurele.

Persoanele care deţin abonamente pe linia 14 vor putea circula până la sfârşitul valabilităţii acestor documente şi pe linia 5M. Începând cu aceeaşi dată, circulaţia pe linia 14 va reveni la traseul obişnuit, între capetele de linie Livada Poştei – Fabrica de Var.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: