Liceul Sportiv se va muta la Uzina 2

Liceul Sportiv se va muta la Uzina 2

Clădirea de la Uzina 2 va fi complet renovată.

Clădirea fostului Grup Şcolar de la Uzina 2 a rămas în paragină după comasarea şcolilor şi a fost vandalizată de mai multe ori. Primăria vrea să o renoveze pentru a muta aici elevii de la Liceul Sportiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viceprimarul Răzvan Popa a declarat într-o conferinţă de presă că vechiul liceu va intra într-un amplu proces de reabilitare de anul viitor şi speră ca de la începutul anului şcolar 2014 – 2015, în acest spaţiu să se poată muta Liceul Sportiv.

 „La Liceul Sportiv avem o situaţie mai deosebită, fiindcă funcţionează în două locaţii, respectiv în Centru, unde sunt clasele de liceu, şi pe strada Cocorului, unde sunt clasele gimnaziale, însă în această locaţie nu au o sală de sport corespunzătoare, ceea ce nu este deloc normal. Totodată, clădirea din centru este retrocedată şi chiar dacă nu plătim chirie va trebui până la urmă să părăsim spaţiul, fiindcă cel mai probabil acolo se va muta Liceul Johannes Honterus, care deja utilizează o parte dintre spaţii. Fiind un imobil retrocedat, nici nu putem face investiţiile necesare, iar în locaţia de la Uzina 2 avem toate condiţiile pentru a crea un campus sportiv”, a explicat viceprimarul.

Viitorii sportive s-ar putea antrena fără probleme pe Stadionul Carpaţi, care se află lângă Liceul de la Uzina 2. Primăria vrea să amenajeze pe acest stadion şi o pistă de atletism.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: