Licee fără căutare la Braşov. 409 locuri au rămas libere. Unde s-a intrat cu cele mai mari medii

Licee fără
căutare la Braşov. 409 locuri au rămas libere. Unde s-a intrat cu cele mai mari
medii

Cele mai multe locuri rămase libere sunt la liceele din judeţ. FOTOArhivă.

Deşi s-a intrat la liceu şi media 2.00, mai sunt colegii atât din municipiu, cât şi din judeţ unde mai sunt locuri libere. În total mai sunt 209 locuri vacante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul Şcolar Braşov a publicat lista locurilor rămase libere la licee. În total sunt 409 locuri vacante, cele mai multe în liceele din judeţ. Astfel sunt 35 locuri libere la Rupea, 30 la Liceul Tehnologic Râşnov, 20 la Liceul Teoretic George Moroianu Săcele, 21 la Liceul Tehnologic Malaxa Zărneşti, 30 la Colegiul Tehnic Alexandru Bărbat Victoria, 51 la cele trei licee din Făgăraş, 18 la Codlea, 14 la Predeal, 13 la Feldioara, 12 la Bran şi 5 la Prejmer.  

Sunt şi colegii din Braşov unde au rămas locuri libere. Astfel 39 de locuri sunt libere la Colegiul Tehnic „Remus Răduleţ“, 31 la Colegiul Tehnic de Transporturi, 17 la Colegiul Tehnic Transilvania, 11 la Liceul Silvic, 17 la Colegiul cu predare în limba maghiară „Aprily Lajos“ Braşov. La Liceul de Muzică din Braşov mai sunt 4 locuri libere. Un loc a mai rămas şi Liceul Sportiv.

Au fost însă şi colegii din Braşov unde s-a intrat foarte greu.  Cele mai mari medii la Braşov au fost la profilele ştiinţele naturii şi matematică informatică. La Colegiul Naţional dr. Ioan Meşotă, ultima medie la ştiinţele naturii a fost 9,68, la matematică informatică a fost 9,57, iar la secţia de filologie, ultima medie a fost 9,26. La Colegiul Naţional Andrei Şaguna, ultima medie la ştiinţele naturii a fost de 9,61, la matematică informatică 9,53, iar la secţia de filologie 9,37. La Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil ultima medie a fost de 9,25. Note mari au fost şi la Colegiul Naţional Unirea unde la matematică informatică ultima medie a fost 9,11, la ştiinţe naturii 9,09, iar la filologie 8,82.

Tot cu medii destul de mari s-a intrat şi la Colegiul Grigore Antipa unde la matematică informatică s-a tras linie la 8.99, iar la ştiinţele naturii la 8,80. La Colegiul Andrei Mureşianu la matematică informatică ultima medie a fost 8.80, iar la ştiinţele naturii 8,75. De asemenea la Colegiul Emil Racoviţă la matematică informatică s-a tras linie la 8,75.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: