VIDEO În Poiana Braşov, Râşnov şi Predeal a venit iarna. Nu plecaţi pe DN 1 dacă nu aveţi maşinile echipate corespunzător

VIDEO În Poiana Braşov, Râşnov şi Predeal a venit iarna. Nu
plecaţi pe DN 1 dacă nu aveţi maşinile echipate corespunzător

La Braşov a venit iarna. FOTOGheorge Bălan.

De azi dimineaţă a început să ningă în zonă, iar stratul se zăpadă măsoară deja câţiva centrimetri. Temperaturile sunt negative.

Ştiri pe aceeaşi temă

Braşovul a traversat trei anotimpuri în mai puţin de 24 de ore. Dacă ieri după-amiază temperaturile au fost de vară (24 de grade), spre seară s-a instalat toamna (14 grade), iar în zonele mai înalte, în această dimineaţă a venit iarna (0 grade, chiar şi -2 grade în unele zone).

La Timişul de Sus, Râşnov, Poiana Braşov şi Predeal, dar şi în Masivul Postăvaru ninge  ca în mijlocul iernii, iar oamenii au fost nevoiţi să scoată din dulapuri hainele groase. Poliţiştii au emis şi ei avertizări şi îi sfătuiesc pe şoferi să cu circule pe DN 1 dacă nu au cauciucuri de iarnă deoarece drumul este alunecos. La Braşov plouă mocăneşte iar temperaturile au ajuns la 3-4 grade Celdius cu 20 de grade mai puţin decât ieri. Vremea mohorâtă va persiata până duminică când temperaturile se vor mai îmbuna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: