La CAS Braşov, se lucrează în regim de avarie

La CAS Braşov, se lucrează în regim de avarie

Foto Arhivă

Disfuncţionalităţile apărute la softul Casei de Asigurări de Sănătate paralizează activitatea instituţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„CASJ Braşov vă informează că au survenit disfuncţionalităţi de ordin tehnic în sistemul informatic unic integrat (SIUI), astfel că în zilele de joi, 13 ianuarie, şi vineri, 14 ianuarie 2011, activitatea va fi restrânsă, după cum urmează:

-         plata în numerar a contribuţiei la f.n.u.a.s.s. se poate face la casieria instituţiei, cât şi prin virament sau mandat poştal în contul RO52TREZ131 262 105 0302XXX deschis la Trezoreria Municipiului Braşov (se va specifica şi CUI 11335478);

-         se suspendă activitatea de eliberare a adeverinţei de asigurat. Asiguraţii vor putea fi verificaţi de către furnizorii de servicii medicale prin sistemul informatic propriu al CASJ Braşov.

Începând cu data de 17 ianuarie 2011, activitatea la nivelul CASJ Braşov va fi reluată. Mulţumim asiguraţilor şi furnizorilor de servicii medicale pentru înţelegere“, se arată într-un comunicat al Casei de Asigurări de Sănătate Braşov.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările