Kevin Costner revine la Râşnov unde vrea să toarne un nou film

Kevin Costner revine la Râşnov
unde vrea să toarne un nou film

Kevin Costner a luat Globul de Aur pentru miniseria turnată la Râşnov. FOTOArhivă.

După ce miniseria de televiziune „Hatfields and McCoy”, filmată la Râşnov a avut un success răsunător, celebrul actor vrea să facă un nou film în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit brasovultau.ro, Kevin Costner va reveni la Râşnov, în primăvară, în perioada aprilie - mai, pentru a căuta o locaţie în care să toarne un nou film, cel mai probabil tot cu temă istorică. El a luat deja legătura cu reprezentanţii Castel Film, dar nu a dat prea multe detalii despre noua producţie. Pelicula va fi regizată de actorul american, care va avea şi unul dintre rolurile principale.

Până atunci, însă, la Râşnov se va filma o nouă producţie americană, de această dată a celei mai cunoscute case de producţie de la Holywood, Universal Picture International, film ce îl va avea ca producător pe Mike Elliott. Echipa din SUA a fost zilele trecute la Râşnov şi s-a stabilit ca decorurile pentru noul film vor trebui să fie finalizate luna viitoare. Se pare că este vorba de un lung metraj, 10.000 de ani înainte de Hristos, iar producătorii au căutat cadre naturale cu stânci, peşteri. De altfel, marile firme de producţie americane Universal Picture International şi Miramax au în plan să filmeze în ţara noastră 10 filme, mai scrie brasovultau.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: