Jurassic Park pentru cei mici şi zeci de brăduţi împodobiţi la Râşnov. Cei mici se pot întâlni zilnic cu Moş Crăciun

Jurassic Park pentru cei mici şi zeci de brăduţi împodobiţi la Râşnov. Cei mici se pot întâlni zilnic cu Moş Crăciun

Copiii se vor putea întâlni cu Moş Crăciun. FOTObrasovevents.ro

În seara zilei de 6 decembrie se vor aprinde luminile de Crăciun la Râşnov. În centru vor fi împodobiţi 21 de brazi, cel mai mare fiind de 20 de metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă brăduţii şi globuleţele de Crăciun, cei mici vor mai putea admira şi un parc cu dinozauri. În total, vor fi aduse aici şase specii de dinozauri, dintre cele 46 de exemplare care vor popula Dinoparc-ul de la Râşnov. Printre speciile de dinozauri care vor ajunge în centru se numără cel mai mare dinozaur de pradă care a existat pe pământ, Tiranozaurul T-Rex. În plus, în parcul Moşului vor fi aduse şi patru căsuţe de unde cei mici îşi vor putea cumpăra turtă dulce, ciocolată caldă sau ceai, iar cei mari se vor putea încălzi cu un pahar de vin fiert sau o cafea, scrie newsbv.ro. 

Cei mici se vor putea întâlni cu Moş Crăciun în fiecare zi de la 18.00 la 20.00 până în seara de Ajun.  „Am vrut ca anul acesta de sărbători râşnovenii, dar şi cei care ne vizitează oraşul, să aibă parte de un peisaj mirific în centrul oraşului, iar cei mici să vină să se întâlnească cu Moş Crăciun, dar şi să aibă parte de o surpriză, respectiv să poată admira o parte dintre dinozaurii pe care îi vom avea în parcul de lângă Cetate. Micuţii vor putea afla mai multe despre ei, urmând ca lângă fiecare exemplar să fie plăcuţe cu informaţii despre aceştia”, a explicat primarul Adrian Veştea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: