Judeţeanul s-au putea moderniza cu 20 de milioane de euro. Spitalul Universitar de la Hărman rămâne încă un vis

Judeţeanul s-au putea
moderniza cu 20 de milioane de euro. Spitalul Universitar de la Hărman rămâne
încă un vis

Spitalul Judeţean este cel mai mare din judeţul Braşov. FOTOAdevărul.

Guvernul nu a alocat niciun leu anul acesta pentru mult promisul spital de la Hărman. Există totuşi şi o veste bună. Unităţile care au urgenţe vor putea accesa fonduri europene.

Spitalul Clinic Universitar de la Hărman este o promisiune veche. Proiectul său are déjà opt ani, dar până acum nu s-a pus nici măcar piatra de temelie. Nici anul acesta nu vor fi fonduri pentru această investiţie.  

„Anul acesta s-au alocat fonduri doar pentru spitalele din Cluj şi Iaşi, care sunt de categoria I, dar care nu au condiţiile epidemiologice. Totodată, o altă prioritate este redeschiderea Institutului Cantacuzino, iar toţi banii alocaţi, anul acesta, se vor duce spre acestea“, a explicat dr. Marius Neculoiu, senator de Braşov, citat de newsbv.ro.

Spitalul Judeţean de Urgenţă. Cel mai mare din Braşov ar putea accesa până la 20 de milioane de euro, bani europeni, pentru dotări. În luna mai va deveni accesibilă această posibilitate de finanţare pentru spitalele care au Unităţi de Primire Urgenţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: