Jandarmi atacaţi în misiune, la Braşov

Jandarmi atacaţi în misiune, la Braşov

Jandarmii i-au prins pe toţi atacatorii. Foto: arhivă.

Doi jandarmi au fost atacaţi, la începutul acestei săptămâni, în timpul unei misiuni de ordine publică, într-un cartier din Braşov. Militarii au intervenit pentru prinderea unui grup de cinci persoane care loveau la întâmplare oameni pe stradă. Scandalagiii au fost prinşi şi reţinuţi, în baza unei ordonanţe a procurorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în cartierul Astra, din Braşov. Dispeceratul 112 a fost sesizat asupra faptului că cinci bărbaţi atacă la întâmplare oameni pe stradă, cu pumnii şi picioarele. Un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov a fost trimis de urgenţă în zonă. "Colegii mei au coborât din maşină rapid, iar persoanele agresive au fugit, la vederea lor. Jandarmii s-au împărţit şi au reuşit să îi prindă pe toţi membrii grupului. Doi dintre militari au fost loviţi, în timpul prinderii", spune colonelul Adrian Stoian, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov. Jandarmii loviţi suntîn afară de orice pericol. Bărbaţii încătuşaţi au fost conduşi la Secţia 5 de Poliţie Braşov. Au rămas agresivi şi în interiorul secţiei, unde au distrus mai multe obiecte de mobilier. Suspecţii au fost reţinuţi de procuror şi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: