Ipoteză şocantă în cazul accidentului în care un şofer a intrat cu BMW-ul într-un TIR. Bărbatul era anchetat pentru un jaf şi este posibil să fi vrut să se sinucidă

Ipoteză şocantă în cazul
accidentului în care un şofer a intrat cu BMW-ul într-un TIR. Bărbatul era anchetat pentru un jaf şi este posibil să fi vrut să se sinucidă

Laurenţiu Cernat era un mare amator de viteză.

Laurenţiu Cernat (27 de ani) a pierit acum o săptămână într-unul dintre cele mai cumplite accidente produse vreodată la Braşov. Se afla la volanul unui BMW, circula cu 150 km/oră şi a intrat în plin într-un TIR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii iau în calcul pe lângă variant accidentului şi pe cea a sinuciderii, dar şi o mână criminal. Laurenţiu Cernat era cercetat alături de alţi tineri pentru un jaf la o bancă din Braşov şi fusese audiat de procurori cu câteva zile înainte de accident. Laurenţiu Cernat era cercetat alături de patru tineri pentru un jaf care a durat mai puţin de 40 de secunde. Suspecţii au spart banca şi au furat un seif cu 300.000 de lei.

Este posibil ca gândul că va ajunge la închisoare să  fi fost prea mult pentru el şi tânărul să fi ales să-şi pună capăt zilelor. Deocamdată este doar o ipoteză a anchetatorilor. Aceştia au decis să ia în calcul şi alte variante decât cea a accidentului deoarece în zonă şoseaua era dreaptă şi pe drum nu era niciun obstacol. Este drept că şi viteza foarte mare poate face un şofer să piardă uşor controlul maşinii. Nu este exclusă nici o mână criminală. Deocamdată se fac expertize pentru a se stabili exact ce s-a petrecut în momentul accidentului. Tânărul era un mare amator de viteză, iar principiul după care se ghida  şi pe care l-a scris şi pe facebook era My life, my rules (viaţa mea, regulile mele)

Accidentul în care a pierit tânărul acum o săptămână a fost unul dintre cele mai cumplite din Braşov. Autoturismul BMW Seria 3,  condus de tânăr a intrat frontal în camion. Maşina avea viteză mare, şi a intrat efectiv sub camion. Puntea din faţă a camionului a fost azvârlită pe partea cealaltă a drumului, la zece metri, pe un câmp. BMW-ul a intrat pe sub camion şi a fost efectiv tocat. Bucăţile automobilului au fost împrăştiate pe câteva zeci de metri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările