Internet gratuit în autobuzele din Braşov

Internet gratuit în autobuzele din Braşov

Toate cele 250 de autobuze vor fi dotate cu echipamente speciale. FOTOAndrei Paul

Autobuzele RAT vor pune la dispoziţia braşovenilor, dar şi turiştilor, din luna iunie a acestui an, internet gratuit pentru toate dispozitivele mobile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Internetul gratuit va putea fi accesat în 250 autobuze dotate cu echipamente WIFI. Orice utilizator de dispozitiv mobil (telefon inteligent, sau tabletă) se poate conecta gratuit la internet în autobuz. Este nevoie de doar un simplu click. Primăria va plăti pentru acest serviciu 3 euro pe lună pentru fiecare autobuz.

„Cred că în acest fel vom creşte atractivitatea transportului în comun în Municipiul Braşov, mai ales în rândul tinerilor. Vor beneficia de acest sistem atât braşovenii, cât şi turiştii, care vor putea astfel ca pe durata unei călătorii să acceseze informaţii despre locuri pe care doresc să le viziteze, sau alte informaţii de care au nevoie. Vom face astfel încă un pas pentru a asigura un transport în comun civilizat, modern şi pe măsura aşteptărilor cetăţenilor“, a declarat primarul George Scripcaru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările