Incendiu puternic la sediul Digi 24 din Centrul Civic al Braşovului

Incendiu puternic la sediul Digi 24 din Centrul
Civic al Braşovului

Incendiul a distrus o parte din faţada clădirii. FOTOISU Braşov

Un puternic incendiu care a distrus mare parte din faţada clădirii DIGI 24 din centrul Braşovului a izbucnit azi-noapte. Pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca flăcările să se extindă la clădirile din jur. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Incendiul a izbucnit puţin înainte de miezul-nopţii. Flăcările au cuprins faţada clădirii şi s-au extins repede din cauza vântului puternic şi au ajuns şi la acoperiş. Pompierii au intervenit rapid, dar au fost nevoiţi să ajungă la acoperiş prin interiorul clădirii deoarece scara de intervenţie la mare înălţime nu a sosit încă de la autorităţile de centrale, deşi solicitarea a fost făcută încă de acum doi ani.

„ S-a intervenit rapid cu cinci autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. S-a reuşit localizarea incendiului şi lichidarea lui înainte ca acesta să se extindă şi la alte clădiri. A ars faţada clădirii pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi şi acoperişul pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi. Cauza incendiului este în curs de stabilire. Nu au fost victime“, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt la ISU Braşov.

Potrivit martorilor incendiul a izbucnit din cauza unor gunoaie cărora cineva le-a dat foc şi care se aflau în apropierea clădirii. Se fac cercetări pentru a descoperi dacă aceasta a fost cauza oficială a incendiului.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: