Primăria acordă reduceri la impozit doar dacă izolarea blocurilor s-a făcut cu autorizaţie de construcţie

Primăria acordă reduceri la impozit doar dacă
izolarea blocurilor s-a făcut cu autorizaţie de construcţie

Tot mai mulţi braşoveni îşi izolează termic blocurile în care locuiesc. FOTOArhivă.

Zeci de blocuri sunt izolate în această vară, iar mulţi proprietari au mers la Direcţia Fiscală pentru a cere reducerea de impozit. Au aflat însă că dacă nu au toate actele în regulă nu primesc nimic.

Primăria acordă o reducere a impozitului de 20%, timp de şapte ani pentru cei care îşi izolează locuinţele pe banii lor şi îndeplinesc anumite condiţii.

Scutirile de impozit se acordă doar proprietarilor care au toate actele în regulă. Astfel, pentru a beneficia de această facilitate, braşovenii trebuie să depună la Direcţia Fiscală autorizaţia pentru executarea lucrărilor de reabilitare termică emisă în condiţiile legii, certificatul de performanţă energetică sau raportul de audit energetic în care sunt precizate măsurile de intervenţie pentru reabilitare termică, dar şi procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, întocmit în condiţiile legii, prin care se constată realizarea măsurilor de intervenţie recomandate de către auditorul energetic sau, după caz, în raportul de audit energetic, a precizat Sorin Toarcea purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: