Trei traficanţi de droguri au ajuns în arest. Suspecţii au fost monitorizaţi după ce un elev a fost prins fumând haşiş în toaleta liceului

Trei traficanţi de droguri au ajuns în arest.
Suspecţii au fost monitorizaţi după ce un elev a fost prins fumând haşiş în
toaleta liceului

La percheziţii poliţiştii au găsit mai multe plicuri cu droguri. FOTOArhivă.

Poliţiştii au organizat un flagrant şi aşa au reuşit să destrame reaţeaua care se ocupa de comercializarea drogurilor în cartierul Noua. La locuinţele traficanţilor s-au găsit haşiş, cannabis, dar şi importante sume de bani.

Tânărul de 19 ani a fost prins în toaleta liceului de un professor Acesta a chemat imediat poliţia, iar la percheziţie oamenii legii au găsit asupra elevului 15 pliculeţe cu haşiş. Acesta cântăreau în total 10 grame. Luat la întrebări tânărul a spus de unde a cumpărat drogurile şi poliţiştii de la Crima Organizată au intrat pe fir.

Au pregătit un flagrant în urma căruia au fost prinşi trei deleri de droguri cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, toţi din Braşov. Aceştia vindeau drogurile pe stradă, în cartierul Noua.  Şeful gruăpării era bărbatul de 45 de ani care are şi antecedente penale.

„Au fost făcute trei percheziţii la domiciliile suspecţilor în urma cărora au fost ridicate 100 de grame de muguri de canabis şi circa 90 de grame de haşis, a căror valoare de piaţă este estimată la 13.000 de lei“, a spus comisar şef Gabriel Florescu, şeful BCCO Braşov.

La locuinţa dealerului principal a fost găsită cea mai mare cantitate de droguri, respectiv 60 de grame de muguri de canabis, 60 de grame de rezină de canabis, 50 de euro şi 1.980 de lei - sume de bani ce ar proveni din traficul de droguri de risc. Un gram de haşiş, era vândut pe piaţă cu 50-70 de lei, iar unul de muguri cu 35-50 de lei. Cei trei bărbaţi au fost arestaţi şi riscă până la 15 ani de puşcărie pentru trafic de droguri risc.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: