Harghita: Liderul Cartel Alfa este acuzat de luare de mită

Harghita: Liderul Cartel Alfa este acuzat de luare de mită

Liderul Cartel Alfa Harghita acuzat de luare de mită. FOTO: Grup RC

Liderii sindicatelor afiliate îl acuză pe Sorin Badea, preşedintele Cartel Alfa Harghita că a pretins mită.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nouă ne-a impus să-i dăm 10 milioane de lei că participă la negocieri, unui coleg i-a luat două milioane de lei şi a zis că a făcut cursuri sindicale cu el", a declarat, pentru realitatea.net. Ştefan Fincu, liderul sindicatului Transportatorilor Waberer's Harghita.

Acuzele nu se opresc aici. „M-a ameninţat că, dacă nu plătesc nişte sponsorizări, nu o să am posibilitatea să candidez la funcţiile din Biroului Executiv al filialei. Zice el că nu sunt de ajuns fondurile pe care le primeşte de la Cartel Alfa şi pentru «activităţile lui», că are nevoie de mai mulţi bani", a spus Kos Ibolya, vicepreşedintele Cartel Alfa Harghita.

Neagă acuzaţiile

Liderul Cartel Afla Harghita neagă însă toate acuzaţiile. „Toate sunt minciuni. Vizavi de faptul că am luat bani, nu am luat eu. A fost comisia de cenzură a motivaţiei şi a făcut o verificare. Toţi banii s-au încasat în prezenţa avocaţilor Waberer's şi nu cred că ar fi îndrăznit să îmi dea mie mită sau alte chestiuni", a declara, pentru realitatea.net, Sorin Badea, preşedintele Cartel Alfa Harghita.

Peste 2.500 de sindicalişti ameninţă că vor părăsi filiala dacă Sorin Badea nu se va retrage de la conducerea Cartel Alfa Harghita.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!


Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările