Godină, necruţător cu Tudorel Toader după victoria lui Kovesi la CEDO. „Aş avea totuşi o satisfacţie dacă aş vedea şi faţa «ievaluatorului»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Toader a cerut revocarea din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi
Tudorel Toader a cerut revocarea din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi

Marian Godină se bucură că Laurei Codruţa Kovesi a câştigat procesul la CEDO, demonstrând că îndepărtarea ei de la şefia DNA a fost una abuzivă. Poliţistul braşovean nu l-a cruţat pe fostul ministru al Justiţiei, cel care a făcut jocul fostei guvernări pentru demiterea lui Kovesi.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis, în unanimitate, că Laurei Codruţa Kovesi i-au fost încălcate drepturile prevăzute de Articolele 6 şi 10 atunci când a fost demisă de la conducerea DNA. Potrivit judecătorilor CEDO, „revocarea prematură a acesteia încalcă chiar scopul menţinerii unui sistem judiciar independent”.

Subiectul zilei nu i-a scăpat lui Marian Godină, care a comentat cele întâmplate pe contul său de Facebook. 

„Câştigul Laurei Codruţa Kovesi la CEDO mă bucură, dar mă şi întristează. Am sentimentul că, nefăcând nimic, ne-am cam bătut joc de ea. Mă aşteptam la vremea aia, când domnul Tudorel o ievalua, să aibă loc unele dintre cele mai mari proteste de stradă, dar n-a fost să fie. Am stat şi ne-am uitat. Acum ne putem doar bucura pentru ea şi, cu o doză mare de ipocrizie, să spunem că suntem mândri că e româncă. Aş avea totuşi o satisfacţie dacă i-aş vedea acum puţin faţa ievaluatorului”, a scris Godină. 

Citeşte şi

Codruţa Kovesi câştigă procesul la CEDO împotriva României. Îndepărtarea ei de la şefia DNA, abuzivă

Presa internaţională relatează despre anunţul lui Tudorel Toader de a o revoca pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite