Godină, despre scandalul plăcuţelor de înmatriculare anti-PSD: „Urmările acestui război prostesc vor fi acum decontate de Poliţia Rutieră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul celebrei maşini a rămas fără plăcuţele de înmatriculare anti-PSD. Marian Godină se întreabă într-o postare pe Facebook cine a greşit: poliţistul de frontieră care a pemis accesul maşinii în ţară sau agenţii de la rutieră care au confiscate plăcuţele.

Proprietarul autoturismului Audi cu numărul „mu*e PSD“ a rămas fără permis de conducere, dar şi fără plăcuţele de înmatriculare.

Marian Godină, fost poliţist la Rutieră timp de 10 ani, a postat o reacţie pe pagina sa de Facebook cu privire la scandalul creat. „Dacă aş fi poliţist de frontieră sau rutier şi aş fi controlat celebra maşină în trafic, anterior întocmirii dosarului penal de către alţi colegi, nu m-aş simţi prea confortabil acum şi m-aş aştepta la vreo citaţie. Pentru că ori colegii mei greşesc acum, ori eu am greşit când l-am lăsat pe şofer să plece. Cert e că, din păcate, urmările acestui "război" prostesc vor fi acum decontate de Poliţia Rutieră“, a scris Marian Godină pe Facebook.

 „Mi s-au cerut documentele, după 3 minute, mi-au spus că numerele nu sunt valabile să că trebuie să scot plăcutele. Am refuzat, ceea ce poliţistul a mers la maşină, a scos numerele de înmatriculare, am filmat când le-a scos. (...) Mi-a adus la cunoştinţă că permisul îmi va fi suspendat. Nu ştiu ce va urma, nu mi-au adus nicio învinuire. Doar mi-au adus la cunoştinţă că plăcuţele nu sunt valabile. Am fost oprit la 5:50 dimineaţa, pe 1 Decembrie. Trebuia să ajung la mare. Eram cu băieţelul meu de 8 ani. Mi-au spus să merg cu ei la poliţie. (...) Mi-au dat o dovadă, dar fără drept de a conduce, pe timp nelimitat, nu ştiu. Sunt în vacanţă aici. Eu locuiesc în Suedia, am venit să cheltui bani în România. Maşina e înmatriculată în aprilie. Când am înmatriculat maşina cu M...IE PSD, am consultat DEX-ul şi prima chestie scrie „gură”, „a amăgi”, „a duce cu vorba”, exact ce face PSD. Cu numerele astea am vrut să arăt că aceştia sunt ei. A minţi, de fapt. Asta e în DEX. (...) Vineri m-au oprit în Craiova, aveam dreptul să circul, nu mi-au făcut nimic. Acum, după două zile, nu mai am dreptul”, a declarat Răzvan Ştefănescu, proprietarul maşinii, citat de Mediafax.

Ambasada Suediei a reacţionat cu privire la la informaţiile apărute în presa românească, conform cărora plăcuţele personalizate de înmatriculare din Suedia nu ar fi permise în afara graniţelor statului nordic.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite