FOTO VIDEO Incendiu devastator la o casă din Moieciu. Şase autospeciale au intervenit, însă construcţia a fost distrusă

Casă făcută scrum în Moieciu

Pompierii braşoveni au fost alarmaţi miercuri, 17 octombrie, în jurul prânzului, după ce acoperişul unei case cu două niveluri din localitatea braşoveană Moieciu de Jos a luat foc.

Spre incendiu s-au deplasat 6 autospeciale de pompieri de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Moieciu, Bran şi Râşnov. De asemenea, în zona a mai fost mobilizată şi o autospecială cu scară, dar şi un echipaj SMURD.
 
Construcţia era din lemn, astfel că focul s-a propagat foarte repede la întreaga locuinţă, astfel că aceasta a ars ca o torţă. În totalitate, incendiul a mistuit o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.
 

Proprietara a suferit un atac de panică

 
„S-a reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă la o casă din lemn din imediata apropiere, însă focul s-a dezvoltat şi propagat la întreaga locuinţă cu repeziciune. Incendiul s-a manifestat cu flăcări violente, iar materialul lemnos a contribuit la propagarea sa la întreaga locuinţă”, a precizat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. Nu s-au înregistrat victime, însă proprietara a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul medicilor de la SMURD.
 
Citeşte şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: