FOTO Tunelul pietonal din Gara Predeal arată mai rău decât o toaletă publică

FOTO Tunelul
pietonal din Gara Predeal arată mai rău decât o toaletă publică

Nici măcar gheaţa nu a fost curăţată, iar mirosul este insuportabil.

Turiştii care vin sau pleacă cu trenul au o singură posibilitate de acces, tunelul pietonal. Pe jos e plin de gheaţă, iar mirosul este insuportabil.

Mai mulţi braşoveni care au mers cu trenul până la Predeal pentru a urmări probele de snowboard de la FOTE au fost şocaţi de ce au văzut. „Era să ne rupem gâtul. Era plin de gheaţă pe jos pentru că e multă umezeală. Pereţii sunt mâzgăliţi, iar mirosul este îngrozitor. Este penibil să vezi aşa ceva. Mai ales că la Predeal vin foarte mulţi turişti“, a spus Marcel Gheorghe.

Gara Predeal nu mai are nici toaletă funcţională. Reprezentanţii CFR au pus grilaj, după ce WC-ul a fost distrus de la multe ori de romi. Călătorii trebuie să aibă însă grijă câte lichide beau în aşteptarea trenului, deoarece nu îşi pot face nevoile decât în natură. Gara Predeal a fost construită în 1968. Clădirea arată bine şi au fost făcute reperaţii. CFR-ul a uitat însă şi de tunel. Reprezentanţii companiei nu comentează situaţia.

„Puteau măcar acum cu evenimentul ăsta sportiv să cureţe puţin. Să nu ne facem de ruşine. Mare păcat. La Braşov am văzut că au aranjat tunelul“, a spus Elena Manea. Într-adevăr în Gara Braşov a fost mare mobilizare de forţe înainte de începerea FOTE. Tunerul a fost curăţat, s-au montat instalaţii de iluminat şi s-au igienizat toaletele.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: