FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep, a provocat un accident pe drumul de Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc, marţi seară, pe drumul spre Poiana Braşov, la Belvedere. Vinovat de accident este un soldat american de culoare.

Accidentul a fost provocat de un soldat american aflat la volanul unui jeep. Omul era vizibil băut, dar poliţiştii nu s-au putut atinge de el să-i ia alcoolemia. 

La locul accidentului au sosit procurorii militari. Un apropiat al şoferului, prezent la locul accidentului, ne-a declarat că „˜soldatul face, efectiv, mişto de toţi...” 

CITEŞTE AICI Cine sunt victimele din accidentul provocat de soldatul american marţi seară pe drumul spre Poiana Braşov, în zona Belvedere

image

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a trimis două echipaje SMURD pentru acordarea primului ajutor. Americanul cobora cu viteză mare din Poiana Braşov, a intrat pe contrasens şi a izbit puternic maşina care venea din sens opus, condusă regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, ne-a precizat că şoferul autoturismului a refuzat să fie transportat la spital, iar cealaltă victimă, o tânără de 22 de ani, a fost dusă pentru investigaţii medicale, acuzând dureri în zona costală. În urma radiografiilor, medicii au constatat că are patru coaste rupte.

image

CITEŞTE ŞI: Dosarul din SUA: ucigaşul lui Teo Peter a scăpat de pedeapsă din cauza semnalizării rutiere defectuoase

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite