FOTO S-a deschis Cămara de Iarnă în Cetatea Braşovului

FOTO S-a deschis Cămara de Iarnă în Cetatea Braşovului

Bunătăţile pot fi gustate, dar şi cumpărate. FOTOAdevărul.

Bucătari renumiţi au pregătit pentru vizitatori dulceaţă de ardei iute şi ceapă roşie, zacuscă, murături şi multe surprize. Nu vor lipsi nici pastrama şi brânzeturile BIO.

Ştiri pe aceeaşi temă

De astăzi şi până duminică braşovenii pot admira expoziţia de bunătăţi, le pot gusta, dar şi cumpăra. „Îi invităm pe toţi vizitatorii expoziţiei să profite de vremea aceasta frumoasă din weekend şi le oferim posibilitatea de a gusta preparatele din expoziţie, alături de alte produse de sezon pastramă, mititei, bulz, plăcinte ţărăneşti“, a declarat Gabriel Florescu, organizatorul evenimentului. Toate aceste bunătăţi vor fi stropite din plin cu vin şi ţuică fiartă.

Vedetele incontestabile ale evenimentului sunt dulceţurile din pepene, merişoare, gogonele, vinete, dar şi cele din fructe de pădure. Avem dulceţuri foarte multe începând la cele de gutui, pepene galben, pepene roşu, dulceaţă de merişoare , dulceaţă de gogonele, de vinete, dulceaţă combinată de ghimbir cu mere şi zmeură, de căpşuni care este realizată cu piper negru”, a spus Cornelia Ghişoi, Lady Chef România.

Expoziţia poate fi vizitată astăzi de la ora 15.00, iar sîmbătă şi duminică între orele 11.00 şi 21.00. Atât sâmbătă, cât şi duminică produsele vor fi prezentate de bucătari renumiţi începând cu ora 13.00. Un borcan de dulceaţă costă 12 lei, iar unul de compot 8 lei. Un borcan de 1,8 kilograme de murături costă 34 de lei.

Braşovenii sunt aşteptaţi în Cetate şi weekend-ul viitor când vor fi întâmpinaţi de o atmosferă medivală, de cavaleri şi domniţe. Cei mici pot participa la grădiniţa medievală. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: