FOTO Miss European Turism, în weekend, în Poiana Braşov

FOTO Miss European Turism, în
weekend, în Poiana Braşov

Fetele au vizitat Braşovul şi s-au pozat în costume tradiţionale. FOTOFranco Caruana

32 de frumuseţi din tot atâtea ţări europene se vor lupta pe tocuri în weekend pentru a deveni regina turismului din Europa. Compatiţia se desfăşoară la Hotelul Alpin.

Ştiri pe aceeaşi temă

România este reprezentată de o tânără în vârstă de 21 de ani din Reghin, iar finala se va desfăşura sâmbătă seara. „Reprezint România la acest concurs, sunt din oraşul Reghin, am 21 de ani. M-am înscris pe site-ul competiţiei şi am fost chemată la un casting individual şi am fost aleasă. Sunt model de mai mulţi ani, colaborez şi cu o agenţie de modeling. Prima zi a fost foarte frumoasă, am cunoscut fetele şi am rămas plăcut impresionată după prima zi. Ştim toate fetele de ce am venit la acest concurs, e un concurs de frumuseţe toate avem oarecum acelaţi obiectiv şi ştim ce avem de făcut“, a spus Anca Dorina Popa.

Fetele au ajuns în România pe 08 iulie şi participă la 6 zile de cantonament. În această perioadă vor avea ocazia să descopere frumuseţile României de la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi al Capitalei, Castelul Bran, Castelul Cantacuzino, dar se vor şi putea relaxa în Poiana Braşov.

 Cele mai frumoase graţii ale Europei se vor întrece în cadrul unor probe inedite care au menirea să le dezvăluie elegantă, rafinamentul, feminitatea şi senzualitatea. Astfel, sunt programate proba constumelor de baie, ce fac parte din colecţia de lux Toxic Sadie adusă din Miami special pentru această finală, proba rochiilor de seară şi inedita probă de costume naţionale, vor pune juriul la grea încercare atunci când trebuie să o aleagă pe cea mai frumoasă dintre toate participantele, scrie brasovultau.ro.

La acest eveniment va participa şi Zuzana Plackova, câştigătoare din 2008 a Miss European Tourism actualmente actriţă la Hollywood care va înmâna titlul câştigătoarei.  Evenimentul va avea şi o latură umanitară. Organizatorii invită participanţii la o tombolă unde se vor putea face donaţi care vor ajunge la copii de la Mănăstirea Mărcuş, mai scrie brasovultau.ro.

Pe aceeaşi temă:

Spectacol cu lasere la Peştera Valea Cetăţii

Braşovul devine capitala dansurilor populare

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: