FOTO Cursa Trăsniţilor, ediţia de vară, un spectacol care nu trebuie ratat

FOTO Cursa Trăsniţilor, ediţia de vară, un
spectacol care nu trebuie ratat

Cele mai trăsnite echipaje vor face spectacol în Livada Poştei.

Orice braşovean care are un vehicul cu cel puţin o toată poate veni în 20 de iulie, oa 18.30, în Livada Poştei la Cursa Trăsniţilor. Anul acesta nu se plăteşte taxă de participare.

În acest an, organizatorii, Rotary Braşov Citadel, au venit cu câteva noutăţi. Una dintre ele este faptul că vehiculul poate avea şi o singură roată. La ediţiile anterioare era obligatoriu să fie trei roţi, minim. În plus, cei care vor să se înscrie la acest eveniment nu mai trebuie să plătească taxa de participare. Pot face, în schimb, donaţii. Înscrierea se poate face pe site-ul oficial al evenimentului: www.cursa trăsniţilor.ro. dar şi în ziua concursului.

Foto

„Banii vor merge către educaţia copiilor. Avem un proiect de câţiva ani de zile pe care-l derulăm. Inspectoratul Şcolar alege o clasă de copii pe care noi ori o vom trimite în Germania, ori vom face în România nişte cursuri de prim ajutor“, a declarat Costin Ştefan, preşedinte Rotary Braşov Citadel.. 

Distracţia va continua şi după încheierea cursei. „Am pregătit o mare surpriză. Există o petrecere foarte detaliat gândită, în care bifăm anumite momente, cu karaoke, cu dans, cu muzică live“, a spus Ioana Şimon, consultant în comunicare Rotary Braşov.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: