Fostul Stadion Municipal va deveni zonă de concerte. Proiectului unei arene de 30 milioane de euro a fost abandonat

Fostul Stadion Municipal va deveni
zonă de concerte. Proiectului unei arene de 30 milioane de euro
a fost abandonat

Stadionul Municipal este în paragină de ani buni

Fostul stadion este în paragină de ani buni, iar Guvernul a promis că va spijini aici o investiţie de 30 milioane de euro pentru construirea unui stadion de cinci stele. Banii nu au mai venit, astfel că autorităţile au alte planuri pentru fosta arenă sportivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Edilii Braşovului vor ca zona Stadionului Municipal să devină  una de agrement. Aici se vor putea ţine şi concerte deoarece nu sunt vecini care să fie deranjaţi de gălăgie cum se întâmplă în Piaţa Sfatului. 

„Vom aloca în bugetul pentru anul viitor sumele necesare pentru realizarea acestei investiţii. Nu va fi vorba doar de amenajarea unei platforme imense de beton, ci va fi o zonă care atunci când nu vor fi evenimente, va fi o zonă de promenadă şi relaxare. Accesul spre această locaţie este unul optim şi cu mijloacele de transport în comun şi vom amenaja şi locuri pentru biciclete, însă mai puţine parcări, astfel ca să încurajăm mersul cu bicicleta, dar şi folosirea transportului public, tocmai pentru a nu se îngreuna traficul rutier“, a spus viceprimarul Ciprian Bucur într-o conferinţă de presă.

Fostul stadion a fost ridicat în anii 70, dar ultimul meci de fotbal a avut loc acum mai bine de 20 de ani în 1991. Guvernul a promis că va finanţa construirea unui nou stadion de 30 de milioane de euro, dar banii nu au mai venit la Braşov.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările