Fost poliţist reţinut după ce a făcut scandal în gară. Are la activ şi o condamnare cu suspendare pentru luare de mită

Fost poliţist reţinut după ce a făcut
scandal în gară. Are la activ şi o condamnare cu suspendare pentru luare de
mită

Scandalul a avut loc în Gara Braşov. FOTOAdevărul.

Un fost poliţist din Arad a fost reţinut după ce a făcut scandal în gara Braşov şi a fost violent şi cu oamenii legii veniţi să îl calmeze. Bărbatul a mai încălcat legea şi în trecut, fiind condamnat cu suspendare într-un  dosar penal de viza trafic şi ţigări şi luare de mită în Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ Soare (39 de ani) s-a îmbătat şi a făcut scandal într-un restaurant Gara Braşov. Poliţiştii au venit să îl calmeze, dar fostul lor coleg i-a înjurat ca la uşa cortului. Acum are dosar penal pentru ultraj. „Colegii din cadrul Postului de Poliţie TF Braşov Călători au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 39 ani, din judeţul Arad, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, provoacă scandal într-un local din incinta gării. Bărbatul a fost condus la post, sancţionat contravenţional, iar ulterior condus la Spitalul de Neuropsihiatrie, pentru evaluare. În tot acest timp, bărbatul a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă poliţiştilor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă“, a declarat Gabriela Dinu, purător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Nu este prima dată când fostul poliţist încalcă legea. În trecut a lucrat ca ofiţer la Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, iar ulterior s-a transferat la Poliţie de Frontieră. A fost reţinut, arestat şi condamna cu suspendare pentru luare de mită într-un dosar penal ce viza contraband cu ţigări de la vama Năidaş.

citeste totul despre: