Florin Postalchi a demisionat din funcţia de preşedinte al Asociaţiei „15 Noiembrie”

Florin Postalchi a demisionat din funcţia de preşedinte al Asociaţiei „15 Noiembrie”

Florin Postolachi

Fostul deputat PDL, Florin Postolachi, a demisionat din funcţia de preşedinte al Asociaţiei „15 Noiembrie” Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Timp de 15 ani am indeplinit functia de Presedinte al Asociatiei 15 Noiembrie, bine sau rau asta vor aprecia cei care m-au ales. A venit vremea sa ma retrag si sa las locul altuia care poate va avea rezultate mai bune. Astfel, in prima Adunare Generala imi voi inainta demisia. Multumesc celor care de-a lungul timpului m-au ajutat, fie ca fac parte din media, societate civila, institutii publice sau simpli oameni”, a anunţat Postolachi.

Potrivit surselor newsbv.ro, Postolachi a fost suspendat, în cursul zilei de astăzi, din această funcţie, în cadrul unei adunări generale care nu a fost statutară. Ulterior, Postolachi a anunţat că demisionează.

Postolachi a fost acuzat că si-a dat avizul pentru a beneficia de indemnizatie reparatorie unele persoane din fosta conducere a fostei fabrici de autocamioane, care în 15 noiembrie 1987 au fost impotriva protestului, cum ar gfi actualul ;ef al SIF Transilvania, Mihai Fercală, sau Valer Ghelase. Conform O.U.G. 95/2014, toate dosarele celor care beneficiaza de prevederile Legi 341/2004, vor fi verificate de o comisie condusa de Secretarul de Stat Adrian Sanda de pe langa Secretariatului de Stat pentru Revolutionari.

Contactat telefonic, Mircea Sevaciuc consilierul onorific al Secretarului de Stat si membru in comisia de la Bucuresti, ne- a declarat: „Postolachi trebuia indepartat din randul «novembristilor» a doua zi dupa ce a ridicat mana pentru taierea salariilor in Camera Deputatilor! Unul dintre motivele revoltei din ’87 a fost taierea salariilor! Recomand Consiliului de conducere al Asociatiei «15 Noiembrie 1987» intocmirea unui bilant financiar-contabil, o analiză administrativă şi patrimoniala din ultimii 15 ani, care sa fie prezentate cu prilejul Adunarii Generala Extraordinare in maxim 30 de zile”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările