Festivalul Vinului, în weekend la Râşnov

Festivalul Vinului, în weekend la Râşnov

Râşnovenii şi turiştii sunt aşteptaţi  la acest eveniment, unde vor cânta o serie de artişti români renumiţi

Primăria Râşnov, în colaborare cu Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Râşnov, organizează în zilele de 5 şi 6 noiembrie 2016, Festivalul Vinului, în Piaţa Unirii din localitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este un eveniment pe care l-am gândit în concordanţă şi cu sezonul, dar şi cu redeschiderea Pieţei Agroalimentare din Râşnov, pe care am modernizat-o, astfel încât acum oferă condiţii foarte bune atât producătorilor/comercianţilor, cât şi cumpărătorilor. Este prima ediţie a Festivalului Vinului, dar încă de la început am ţinut să fie un eveniment cu ştaif şi invităm pe toată lumea să se convingă de acest fapt. Vor veni case de vinuri şi crame reputate, unele dintre ele fiind cunoscute şi apreciate nu doar în România, ci şi peste hotare”, a declarat viceprimarul oraşului Râşnov, Liviu Butnariu.   
Şi, cum vinul bun merge cu muzica bună, pe scena amplasată în Piaţa Unirii vor urca trupe şi interpreţi precum Veta Biriş, Ducu Bertzi & Friends, Gheorghe Turda, Leo Iorga şi Adi Ordean, Mircea Baniciu, trupa Coco, Lăzăroiu Band, ansambluri folclorice şi Fanfara din Vulcan.
Cu această ocazie, se va redeschide şi piaţa agroalimentară a oraşului, care a fost modernizată.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: