Fată de 16 ani violată de doi prieteni. Unul dintre agresori a vrut să mituiască victima

Fată
de 16 ani violată de doi prieteni. Unul dintre agresori a vrut să mituiască
victima

Fata are acum nevoie de consiliere psihologică. FOTOArhivă.

Doi tineri de 18 ani au ajuns în arest după ce au violat o fată de 16 ani. Tânăra a fost îmbătată, iar cei doi au profitat de ea în timp ce era în stare de inconştienţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agresiunea s-a petrecut în locuinţa unuia dintre tineri care era prieten cu fata. Adolescentul a invitat-o pe tânără la el acasă, iar pentru că erau prieteni fata a acceptat. În locuinţă au consumat mai multe pahare cu alcool, iar după ce fata a ajuns aproape în stare de inconştienţă tînărul a violat-o. Şi-a chemat apoi un prieten care a profitat şi el de tânără.

Fata a fost găsită de mama ei plină de vânătăi. Copila nici măcar nu era în stare să meargă. Femeia a sunat de mai multe ori pe telefonul fiicei ei după ce s-a îngrijorat că nu a ajuns acasă. Părinţii fetei au depus plângere la poliţie, iar agresorii au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi. Unul dintre ei chiar a încercat să îi ofere fetei 6000 de euro pentru a-i cumpăra tăcearea, dar a fost refuzat. Tinerii recunoscut că au făcut sex cu fata, dar spun că aceasta şi-a dat acordul. În schimb procurorii au altă părere şi spun că fata nu era în stare să decidă ceva în acel moment. Tânăra are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale pentru rănile suferite. Cei doi tineri sunt acuzaţi acum de viol. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: