Familia groazei. O femeie din Codlea şi-a abandonat bebeluşul la Poliţie. Alţi doi copii ai ei au avut sifilis, iar unul a fost abuzat sexual

Familia groazei. O femeie din Codlea şi-a
abandonat bebeluşul la Poliţie. Alţi doi copii ai ei au avut sifilis, iar unul
a fost abuzat sexual

Fetiţa a fost abandonată a sediul Poliţiei din Codlea. FOTOlooms.ro

Nicoleta Sulică este o cunoscută a poliţiştilor. Anul trecut doi dintre cei şase copii ai ei au fost diagnosticaţi cu sifilis în ultima faţă. Un alt copil a fost abuzat de unchiul lui. Acum femeia s-a prezentat la poliţie cu fetiţa ei născută pe 5 ianuarie şi a spus că nu are cu ce să o crească.

Femeia este cunoscută în zonă că nu avea grijă de copiii ei. Toţi şase au ajuns în centre de plasament după ce femeia îi trimitea la cerşit şi la scormonit prin gunoaie.

Deşi nu avea niciun venit şi tatăl celorlalţi copii ai ei este în puşcărie pentru furt, femeia a rămas din nou însărcinată. A născut pe 5 ianuarie, iar ieri şi-a dus bebeluşul la poliţie şi a spus că nu are cu ce să-l crească.

„Colegii de la Poliţia Codlea au luat legătura cu reprezentanţii Primăriei pentru a i se elibera certificat de naştere copilului, deoarece nu avea acest document, şi apoi a fost dusă la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov“, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Nicoleta Sulică a refuzat  însă să rămână alături de copil într-un centru special, astfel că fetiţa a fost luată în grijă de un asistent maternat.

Familia groazei

Femeia a fost implicată într-un imens scandal anul trecut când doi dintre copiii ei au fost diagnosticaţi cu sifilis în ultimul stadiu. Fetiţa de 3 ani şi fratele ei de 13 ani aveau leziuni în zonele intime, dar legiştii nu au putut stabili dacă au luat boala în urma unor abuzuri sexual. Nimeni din familia lor nu era infectat.

În urmă cu doi ani, un alt copil al femeii, o fetiţă de opt ani a fost abuzată sexual de unchiul ei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: