Familia bâtrânei externate în pijamale din spital, care a murit pe un câmp, a început pe Facebook o cruciadă faţă de medicii care-şi fac de ruşine profesia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A trecut o lună de când o bătrână de 83 de ani a murit pe un câmp din Braşov după ce a fost externată din spital în pijamale şi papuci. Nepoata ei a făcut o pagină de Facebook, intitulată sugestiv „Cu tălpile goale“, şi vrea să se asigure că nimeni nu va mai trece printr-o asemenea tragedie.

Ancheta morţii bătrânei este încă în curs şi până acum s-a dat o singură sancţiune. Medicul Eva Ionel care a părăsit garda a fost concediat. În schimb, rezidenta care i-a luat locul şi care a externat bătrâna nu a păţit încă nimic. Asta deşi nici măcar nu era angajată a spitalului Tranctorul din Braşov, ci a unităţii din Sfântu Gheorghe Familia bătrânei cere sancţiuni împotriva Veronicăi Grigore, al cărei gest a dus la moartea bătrânei. Familia spune că va da în judecată spitalul, dacă nu se vor lua măsuri. Ancheta penală este încă în curs şi momentan nimeni nu a fost pus oficial sub acuzare. Ioana Caloian a fost externată din spital, deşi era îmbrăcată doar în pijamale şi în picioare avea papuci de acasă, în timp de afară erau temperature de îngheţ.

„ S-a împlinit o lună de când am gasit-o pe bunica pe câmp... Astazi, mama mea a fost chemaţă la Poliţie să mai aducă nişte documente necesare în anchetă. Încă se adună probe... Eu am aprins lumânări. Mama plânge în cealaltă cameră şi pare mai îndurerată decât acum o lună... Ne este frică sa ne gândim la ce ar putea urma“, a scris pe Facebook nepoata bătrânei.

Pe aceeaşi pagină de facebook, nepoata bătrânei a început o cruciadă împotriva medicilor cărora nu le pasă de pacienţi. Braşovenii pot spune ce probleme au avut cu medicii, iar numele acestor vor fi făcute publice pentru ca oamenii să ştie să îi evite.

„Vom face publice liste cu numele medicilor care ar trebui evitaţi de către pacienţi. Astfel, din ce în ce mai mulţi funcţionari din sistemul medical vor conştientiza că le sunt puse în pericol de moarte reputaţia şi locul de muncă. Aşteptăm mesajele voastre ca să începem Curăţenia“ a mai scris tânăra pe facebook.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Un nou scandal la Spitalul Tractorul din Braşov. Trei paciente scoase prin portbagajul unei ambulanţe antice

Anchetă penală în cazul bebeluşului care a căzut pe de masa de naştere la Maternitatea din Zărneşti

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite