Fabrică de corpuri de iluminat cu led la Braşov

Fabrică de corpuri de iluminat cu led la
Braşov

Becurile clasice vor fi înlocuite în câţiva ani cu cele economice. FOTOArhivă.

Investiţia va fi a unui Canadian de origine română şi va crea locuri de muncă. Momentan se caută o locaţiei pentru companie.

Un om de afaceri canadian, de origine română, intenţionează să deschidă la Braşov o fabrică care să producă corpuri de iluminat economice cu led. „Produsele lor nu conţin componente fabricate în China, astfel că preţul final va fi foarte bun, ţinând cont că nu va trebui să plătească o taxă de 42% din valoare, care este stabilită pentru produsele din afara Uniunii Europene. Realizarea unei astfel de fabrici este absolut necesară, deoarece, Braşovul, ca membru al Asociaţiei Energy Cities şi-a asumat un obiectiv ambiţios până în 2020, respectiv reducerea consumului de energie electrică şi a emisiilor de CO2 cu 32%, faţă de 20% cât este asumat la nivel naţional. Proiectul vine în întâmpinarea acestui obiectiv asumat de Braşov”, a precizat Ovidiu Fodor, directorul adjunct al Agenţiei Metropolitane Braşov, citat de bzb.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: