Expoziţie de produse tradiţionale la Bistro 2003

Expoziţie de produse
tradiţionale la Bistro 2003

Produsele de la expoziţie sunt 100% naturale. FOTOArhivă.

Miercuri, 30 ianuarie, de la ora 11.00, Prefectura Braşov, în colaborare cu Direcţia pentru Agricultură Judeţeană şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor organizează o expoziţie care are ca scop promovarea  produselor tradiţionale şi ecologice din judeţul Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va avea loc în incinta localului Bistro 2003, iar intrarea este liberă.

La eveniment vor participa aproximativ 43 de producători care vor expune peste 200 de produse tradiţionale şi ecologice. Am considerat necesară o astfel de expoziţie pentru a promova produsele tradiţionale braşovene, dar mai ales pentru a-i face cunoscuţi pe producătorii care respectă, în totalitate, reţetele tradiţionale. Factorii de decizie şi, mai ales, cetăţenii trebuie să fie informaţi cu privire la existenţa acestor produse care constituie elemente de identitate ale tradiţiilor braşovene şi motive de mândrie pentru fiecare braşovean. Producătorii tradiţionali trebuie să fie încurajaţi şi sprijiniţi pentru a duce tradiţia mai departe”, a declarat prefectul Mihai Mohaci, citat de newsbv.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: