Explozie într-un bloc de locuinţe din Braşov. Două persoane au fost rănite şi au fost transportate la un spital din Bucureşti

Explozie într-un
bloc de locuinţe din Braşov. Două persoane au fost rănite şi au fost transportate la un spital din Bucureşti

Explozia s-a produs într-un bloc de locuinţe din Tractorul. FOTOISU Braşov

O explozie a avut loc în această dimineaţă într-un bloc tip vilă de pe strada Jiului. Două persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la spital. 60 de persoane au fost evacuate.

Explozia s-a produs în această dimineaţă, cel mai probabil din cauza unor acumulări de gaze. Deflagraţia a afectat serios un apartament aflat într-un bloc tip vilă de pe strada Jiului.  60 de persoane, toţi locatari în bloc au fost evacuaţi pentru siguranţă. Două persoane care se aflau în apartamentul afectat de explozie au suferit arsuri.  Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La faţa locului au ajuns şi două ambulanţe. Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Femeia de 47 de ani a suferit arsuri de gradul I şi II pe 60% din suprafaţa corpului, iar bărbatul de 30 de ani a suferit arsuri de gradul I şi II pe 35% din suprafaţa corpului.  Medicii au decis transferul loc la un spital din Bucureşti. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Pompierii fac cercetări pentru afla exact care a fost cauza exploziţiei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: